Projekat novogradnje Beograd

BW Riviera - luksuzna zgrada u prvom redu do reke - Belgrade Waterfront

Sadržaj prezentacije projekta:

Jedna od elitnih zgrada u najluksuznijem delu Beograda

BW Riviera je inkarnacija izvrsnosti u arhitekturi i lokaciji, predstavljajući vrhunski spoj modernog dizajna i ekskluzivne pozicije u srcu grada. Svojim stanarima nudi neponovljiv doživljaj kosmopolitskog života u Beogradu.

Njene terase i balkoni su remek-dela dizajna, ne samo kao fascinantne fasadne karakteristike, već i kao oaze koje svakodnevno obasjava spektakularni pogled, obilje dnevne svetlosti i svež vazduh. Smestila se uz samu obalu reke, pružajući direktni pristup Sava Promenadi, u neposrednoj blizini Kule Beograd, koja je postala novi simbol prestonice.

U okruženju koje odiše ekskluzivnošću, susedstvo čine elitne zgrade poput BW Perla, BW Terraces i BW Residences, dok je Galerija, epicentar najboljih šoping iskustava u gradu, udaljena svega nekoliko koraka. BW Riviera je više od stambenog prostora - to je sinonim za vrhunski stil života u Beogradu.

BW Riviera postavlja standarde gradnje na najviši nivo

Enterijeri stanova odišu besprekornim dizajnom i izuzetnom pažnjom prema detaljima, pružajući ne samo vrhunski kvalitet, već i izuzetan komfor i vanvremensku eleganciju. Svaki element je pažljivo osmišljen kako bi zadovoljio i najzahtevnije standarde estetike i praktične funkcionalnosti. U BW Riviera, stanovanje postaje sinonim za savršenstvo.

Terase sa nesvakidašnjim prelepim pogledom

Uglovni stanovi u zgradi su pažljivo koncipirani kako bi omogućili spektakularan pogled na reku, Kulu Beograd, panoramu grada ili Kalemegdan. Ovi stanovi su prožeti obiljem sunčeve svetlosti, stvarajući savršeno al fresco životno iskustvo za njihove stanare. U BW Riviera, svaki pogled je prava slika savršenstva.

Bezbednost i udobnost na najvišem nivou

Ova zgrada pruža ne samo luksuzan životni prostor, već i bezbednost i udobnost na najvišem nivou. Unutar zgrade se nalazi prostrani lobi sa recepcijom i concierge servisom, gde se stanarima pruža lična podrška i pomoć u raznim svakodnevnim potrebama. Dodatno, tu je i služba za održavanje i obezbeđenje, koja brine o sigurnosti i funkcionalnosti zgrade, osiguravajući da svaki stanar uživa u bezbrižnom i udobnom životu. U BW Riviera, vaša sigurnost i udobnost su naš prioritet.

Dodatna udobnost i luksuz


BW Riviera je ne samo dom, već i destinacija za potpuno opuštanje i uživanje. Uz najluksuzniji nivo sadržaja unutar same zgrade, ovde vas očekuje wellness i spa centar koji nudi sve što je potrebno za potpuno rasterećen i ispunjen život.

Na raspolaganju vam je recepcija koja vam pruža toplu dobrodošlicu, dok juice bar čeka da zadovolji vaše ukuse. Bazen pruža osveženje, teretana omogućava održavanje forme, a sauna pruža trenutke relaksacije. Sve ovo čini BW Riviera ne samo mestom stanovanja, već i oazom luksuza i blagostanja. U BW Riviera, vaš svakodnevni život postaje prava poslastica za sva čula.

Pozvati za cenu
011 412 88 99

Podelite link projekta sa prijateljima
Kopiraj link

Dostupnost parkinga i garaže

274

Pozvati za više informacija o garažama


Modeli plaćanja prilikom kupovine stana

Plaćanje na rate

Po dogovoru. Kontaktirajte naš prodajni tim na broj: 011/412-88-99

Plaćanje u kešu

Na upit

Plaćanje preko kredita

Na upit

139
slobodnih stanova
P+25

Slike projekta novogradnje

Broj slika u galeriji: 7
Pozovite naš prodajni tim za sve informacije
011/412-88-99

Ponuda stanova na prodaju

Bez provizije za kupce! BW Riviera Executive Suites predstavljaju vrhunac luksuza i praktičnosti u srcu Beograda. Smesteni u prvom redu do reke, ovi premium apartmani nude prostran životni prostor od preko 80m2, sa fleksibilnom dnevnom zonom, pružajući najprestižniju adresu u gradu. Namijenjeni su onima koji cene najviše standarde, vode dinamičan život i traže stan optimalne kvadrature i fleksibilnosti. BW Riviera Executive Suites su više od samo stambenog prostora - to su oaze izvrsnosti i udobnosti, prilagođene modernom načinu života.

Ova zadivljujuća zgrada od 25 spratova i 139 stanova odiše jedinstvenim utiskom prostranstva i elegancije, kojim najviše plene terase i balkoni nesvakidašnjeg dizajna.
Lift u zgradi
Sistem centralnog po potrošnji

Benefiti zgrade

Bazen i wellness center
Video nadzor i obezbeđenje 24/7
Recepcija za dobrodošlicu
Jednaka temperatura prostorija

Opremljenost stanova

Vrhunski eksterijer
Vrhunski enterijer
Prostrane terase sa prelepim pogledom
Visoki plafoni i prozori
Odlična osvetljenost

Važni objekti u blizini zgrade

U blizini svih važnih sadržaja
U blizini odličnih kafića i restorana
U blizini TC Galerija
Pozovite naš prodajni tim za sve informacije
011/412-88-99

Kontaktirajte prodajni tim

Ostavite kontakt podatke i zakazaćemo sastanak. Javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit