Projekat novogradnje Beograd

BW Libera - sloboda i kreativnost za vrhunski kvalitet života - BW Waterfront

Sadržaj prezentacije projekta:

Smeštena u srcu Park distrikta, još jedna vrhunska lokacija u Belgrade Waterfront

Vaš savršen dom za najviši kvalitet i maksimalnu slobodu - BW Libera Belgrade Waterfront

Nova selekcija stanova u BW Libera nudi najbolje od urbanih životnih stilova, kombinujući vrhunsku gradnju i izvanrednu lokaciju.
BW Libera se ističe svojom fascinantnom arhitekturom koja odiše urbanom elegancijom. Glavnu karakteristiku ove šesnaestospratnice predstavlja fasada koja je dizajnirana kao niz proporcionalnih blokova, stvarajući utisak živopisne gradske ulice koja se uzdiže ka nebu.

BW Libera se ističe raznolikošću stambenih jedinica koje su pažljivo projektovane kako bi zadovoljile širok spektar potreba stanara. Za one koji traže prostraniji životni prostor, kao što su porodice sa decom, BW Libera nudi funkcionalne stanove sa jednom, dve, tri i četiri spavaće sobe, prilagođene za udoban život i prosperitetan rast porodice.

BW Libera nudi ne samo raznolike stambene opcije, već i sigurnost i udobnost koje pruža život u Belgrade Waterfront zajednici. Bez obzira na vaše potrebe i životni stil, BW Libera ima stan koji odgovara vašim željama i potrebama, pružajući vam dom koji oduševljava i inspiriše.

Odlična lokacija sa puno zelenila i prostora za igru

Ovaj kompleks pruža izvanrednu povezanost sa gradom, omogućavajući stanarima da uživaju u blizini svih gradskih sadržaja.

BW Libera se nalazi u srcu Park distrikta, predstavljajući esenciju savremenog gradskog života na jedinstvenoj lokaciji. Ova moderna zgrada pruža spoj životnog stila, vrhunske gradnje i prvoklasne lokacije. Direktno pozicionirana prema uređenom zajedničkom dvorištu, svaki stan u BW Libera nudi mir i harmoniju u srcu gradske vreve.

Sa svoje privilegovane pozicije, BW Libera je samo nekoliko minuta udaljena od ključnih atrakcija Beograda, omogućavajući stanarima brz i lak pristup svemu što grad nudi. Ovo je mesto gde možete slobodno živeti i stvarati, gde svaki stan postaje vaš dom, prostor gde se ostvaruju snovi i stvaraju najlepše uspomene. BW Libera - mesto gde se život oblikuje prema vašim željama i potrebama.

Pozvati za cenu
011 412 88 99

Podelite link projekta sa prijateljima
Kopiraj link

Dostupnost parkinga i garaže

194

Na upit


Modeli plaćanja prilikom kupovine stana

Plaćanje na rate

Po dogovoru. Kontaktirajte naš prodajni tim na broj: 011/412-88-99

Plaćanje u kešu

Na upit

Plaćanje preko kredita

Na upit

169
slobodnih stanova
P+16

Slike projekta novogradnje

Broj slika u galeriji: 3
Pozovite naš prodajni tim za sve informacije
011/412-88-99

Ponuda stanova na prodaju

Bez provizije za kupce! Svaki stan obiluje prirodnim osvetljenjem i pruža izvanredne poglede na unutrašnje dvorište, Savski park, stari centar grada, kao i na impresivne simbole grada - Kulu Beograd i BW Art Centar. Sa viših spratova, pružaju se panoramski pogledi koji oduzimaju dah i oplemenjuju svakodnevni život stanara. BW Libera nije samo zgrada, već simbol spoja udobnosti, funkcionalnosti i estetike, koji čini život u Beogradu još bogatijim i inspirativnijim.
Za informacije o dostupnim stanovima u zgradi BW Libera - sloboda i kreativnost za vrhunski kvalitet života - BW Waterfront pozovite na broj 011/412-88-99.
Lift u zgradi
Centralno daljinsko grejanje i multi-split sistem

Benefiti zgrade

Uređeno dvorište
Optimalna temperatura
Maksimalna bezbednost

Opremljenost stanova

Visina plafona od 2,8 m
Pristup garaži
Obilje prirodnog osvetljenja
Unutrašnje dvorište
Kvalitetna gradnja

Važni objekti u blizini zgrade

Blizina svih važnih sadržaja
Park u blizini
Odlična povezanost sa drugim lokacijama
Marketi u blizini
Pozovite naš prodajni tim za sve informacije
011/412-88-99

O investitoru

BW Libera, smeštena u trećem redu zgrada od obale Save, pruža stanarima raznovrsne sadržaje koji odgovaraju svim starosnim grupama. Porodice sa decom će uživati u prostranom zajedničkom dvorištu, blizini Savskog parka, vrtića i škola. Pojedinci i mladi parovi će ceniti dinamično okruženje i blizinu Galerije Belgrade sa bogatim izborom restorana, kafića i prodavnica. Svi stanari će imati pristup bogatom kulturnom programu i rekreativnim sadržajima duž Sava Promenade. Stanarima BW Libera omogućen je lak, bezbedan i direktan pristup podzemnoj garaži na dva nivoa, kao i obližnjem vrtiću površine 455 kvadratnih metara sa igraonicom. Ostali sadržaji uključuju prostrano uređeno zajedničko dvorište sa dečijim igralištem i zonom za opuštanje, recepciju sa poštanskim sandučićima i dežurnim obezbeđenjem, pojedinačne namenske skladišne prostorije i sistem za izbacivanje smeća za svaku stambenu jedinicu. Dodatni komfor pružaju raznovrsni maloprodajni lokali u prizemlju, koji će zadovoljiti osnovne dnevne potrebe stanara.


Kontaktirajte prodajni tim

Ostavite kontakt podatke i zakazaćemo sastanak. Javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit