Projekat novogradnje Beograd

BW Nova - inovativnost potiče od prelepog okruženja - Belgradewaterfront

Sadržaj prezentacije projekta:

Vrhunski standard stanovanja u srcu prestonice

BW Nova postavlja standarde vrhunskog stanovanja u samom srcu prestonice. Sa bogatim kulturnim, rekreativnim i zabavnim sadržajima na dohvat ruke, ova zajednica nudi jedinstveno iskustvo gradskog života.

Neposredno u okolini, stanari imaju priliku da uživaju u brojnim sadržajima kao što su multifunkcionalni centar za kulturu i inovacije Ložionica, nova zelena pijaca, hotel sa 4 zvezdice, muzej smešten u rekonstruisanoj zgradi nekadašnje Fabrike hartije Milana Vape, kao i tereni za padel. Sve ovo čini BW Novu ne samo mestom za stanovanje, već i centrom urbanih dešavanja.

Dodatno, na samo nekoliko minuta hoda nalaze se Sava Promenada, novi linijski park i pešačko-biciklistički most preko Save, zdravstveni centar, najsavremenija osnovna škola i vrtić. Ade Ciganlija je takođe lako dostupna, bilo da se odlučite za vožnju bicikla ili šetnju uz obalu reke. BW Nova je mesto gde se udobnost, praktičnost i urbani život savršeno prožimaju, nudeći stanarima sve što im je potrebno za život u gradu.

Središte zdravog okruženja i bogatom društvenog života

BW Nova je epicentar aktivnog života, pružajući stanarima raznovrsne sadržaje za rekreaciju i zabavu. Stanari će uživati u neposrednom pristupu prostranom zajedničkom dvorištu ukrašenom bujnim zelenilom, koje nudi zonu za opuštanje, dečje igralište i raznovrsne sportske i rekreativne sadržaje. Tu su staza za džoging, teren za košarku i poligon za penjanje, pružajući mogućnost za aktivnosti na otvorenom tokom cele godine.

Osim toga, stanarima je na raspolaganju moderno opremljena zatvorena teretana smeštena u prizemlju zgrade, pružajući im dodatnu pogodnost za održavanje aktivnog načina života u udobnosti svog doma. BW Nova nije samo mesto za stanovanje, već i oaza za aktivni život, gde se udobnost i praktičnost savršeno prožimaju sa potrebama modernog životnog stila.

Fizička aktivnost kao važan deo svakodnevnice

- Staza za džoging
- Teren za košarku
- Poligon za penjanje
- Tereni za padel
- Sava Promenada
- Novi linijski park

Pozvati za cenu
011 412 88 99

Završetak radova: Oktobar 2025.


Podelite link projekta sa prijateljima
Kopiraj link

Dostupnost parkinga i garaže

120

Na upit


Modeli plaćanja prilikom kupovine stana

Plaćanje na rate

Po dogovoru. Kontaktirajte naš prodajni tim na broj: 011/412-88-99

Plaćanje u kešu

Na upit

Plaćanje preko kredita

Na upit

109
slobodnih stanova
P+9

Slike projekta novogradnje

Broj slika u galeriji: 6
Pozovite naš prodajni tim za sve informacije
011/412-88-99

Ponuda stanova na prodaju

Bez provizije za kupce! BW Nova nudi široku ponudu stanova vrhunskog kvaliteta, prilagođenih različitim potrebama i životnim stilovima. Stanovi se razlikuju po strukturi, nudeći jednosobne, dvosobne i trosobne opcije, sa spektakularnim pogledima na prostrano, elegantno uređeno unutrašnje dvorište, obližnji hotel, renoviranu zgradu BIGZ-a i Bulevar vojvode Mišića.

Poseban doživljaj pružaju stanovi u prizemlju koji dolaze sa privatnim baštama koje se protežu izvan terasa, pružajući dodatnu privatnost i prostor za uživanje na otvorenom. Ovo su stanovi koji spajaju udobnost doma sa blagodetima prirode, omogućavajući stanarima da uživaju u privatnom kutku pod otvorenim nebom.
Lift u zgradi
Daljinsko centralno grejanje

Benefiti zgrade

Ulazni lobi sa recepcijom
Podzemna garaža
Video nadzor
Daljinsko centralno grejanje

Opremljenost stanova

Visoki prozori za odličnu osvetljenost
Moderno opremljena teretana
Moderni dizajn enterijera
Balkon / terasa
Ostava za bicikle
Uređeno unutrašnje dvorište

Važni objekti u blizini zgrade

Škola i vrtić
Zdravstveni centar
6 minuta od Ade Ciganlije
5 minuta od Pešačkog mosta i Sava Promenada
Novi linijski park
Sava Promenada
Pozovite naš prodajni tim za sve informacije
011/412-88-99

Kontaktirajte prodajni tim

Ostavite kontakt podatke i zakazaćemo sastanak. Javićemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Pošaljite upit