Oglas BeogradskiStanovi-6133

Četvorosoban stan na prodaju, 160m2, 384.000€

Šifra oglasa: BeogradskiStanovi-6133
Beograd, Rakovica
Vidikovac, Rakovica ID#BeogradskiStanovi-6133

384.000 €

2.400,00 €/m2

Klikni da pozoveš ili pošalješ poruku
Kontakt telefon
011 413 93 07

Kliknite i ostavite kontakt kako biste saznali kako ovaj stan je možete kupiti uz pomoć stambenog kredita:

Detalji oglasa:
Cena:
Kvadratura:
Tip objekta:
Stanje objekta:
Struktura:
Sprat:
Način grejanja:
Uknjiženost:
Dodatno:
384.000 €
160 m2
Stan
Izvorno
4.0
7/7
-
Nije uknjiženo
Lift
Oglas ažuriran: 31.08.2024 (14:40)
Oglas proveren: 16.09.2024 (18:25)

Opis oglasa:
Šifra oglasa:
BeogradskiStanovi-6133
Prodaje se izvanredan četvorosoban stan na Vidikovcu, savršen za one koji traže spoj komfora i prirode. Stan se nalazi na izuzetnoj lokaciji, na samo par minuta od prelepog parka Košutnjak, pružajući idealnu ravnotežu između urbanog života i mira prirodnog okruženja.

Vidikovac je poznat po svojoj kompletnoj infrastrukturi, a novo naselje u kojem se stan nalazi donosi brojne buduće pogodnosti kao što su nova ulica koja će smanjiti saobraćajne gužve, škola, obdanište, marketi,kafići kao i prodavnice različitih delatnosti, što ga čini idealnim za porodice i pojedince koji traže sve što im je potrebno na dohvat ruke.

Stan se prostire na poslednjem, sedmom spratu zgrade sa četiri lamele, pružajući zadivljujući panoramski pogled na okolinu i dodatni osećaj privatnosti koji dolazi sa poslednjim spratom. Enterijer stana odiše modernošću i udobnošću, sa pažljivo osmišljenim open space konceptom koji obuhvata svetli i prostrani dnevni boravak, trpezariju i kuhinju, stvarajući savršeno okruženje za svakodnevni život i druženje. Stan ima tri spavaće sobe, od kojih jedna poseduje privatno kupatilo, što pruža dodatni nivo privatnosti i komfora. Pored toga, stan poseduje još jedno kupatilo, prostrani hodnik koji omogućava postavljanje dodatnih plakara i dve terase koje pružaju predivne poglede na okolinu, čineći ovaj stan izuzetno funkcionalnim i udobnim.

Dvostrana orijentacija stana omogućava obilje prirodne svetlosti tokom celog dana, dok podna grejna instalacija osigurava optimalnu temperaturu i udobnost tokom cele godine. Korišćeni su najkvalitetniji materijali, što se odražava u svakom detalju enterijera, pružajući osećaj dugotrajnosti i komfora.Stan je odmah useljiv, što omogućava brz i lak prelazak u vaš novi dom. Kao dodatna pogodnost, postoji mogućnost kupovine garažnog mesta.

Uživajte u udobnosti i miru koji ovaj stan pruža, uz blizinu svih važnih sadržaja i prelepog prirodnog okruženja. Za više
Klikni da pozoveš ili pošalješ poruku
Kontakt telefon
011 413 93 07
Prijavi grešku u oglasu

Kliknite i prijavite se za povoljan keš kredit:
Zakaži gledanje stana
Zakaži gledanje stana
Pitaj oglašivača
Selektuj šta te interesuje:
Pošalji pitanje

Kliknite i prijavite se za povoljan keš kredit:

Podeli stan sa prijateljima
Kopiraj link

Kontaktiraj oglašivača


Slični oglasi:

Najtraženije lokacije: